Filter resultaten
Alle vacatures

Hot Networkz Utrecht

De bestbetaalde bijbaan van Utrecht vind je bij Hot Networkz. Bij ons verdien je namelijk gemiddeld €100,- per dag! Daarnaast bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je werkt.

Perfecte combinatie met je studie!

Onze bijbanen zijn perfect te combineren met je studie, omdat je zowel parttime als fulltime aan de slag kan. Ook werken wij met flexibele roosters. Dit betekent dat jij elke week zelf bepaalt welke dagen je aan het werk gaat.

Boost je CV!

Wij werken met studenten en scholieren van verschillende opleidingen en scholen. Bij ons werken studenten van opleidingen op het MBO Utrecht, de Hogeschool Utrecht en de Universiteit Utrecht. Je opleidingsniveau is niet van belang. Zolang je bijdraagt aan de gezellige sfeer. In het Traineeship geven we je trainingen en goede persoonlijke begeleiding om jou zo succesvol mogelijk te maken. Daarnaast behaal je hiermee ook certificaten die bijdragen aan een goede CV.

Top Sfeer!

De bijbaan waarbij een gezellige sfeer zeer belangrijk is. Daarom wordt iedere werkdag gezellig op het kantoor afgesloten met een lekker drankje. Daarnaast organiseren wij regelmatig bedrijfsuitjes, borrels en stapavonden. Stappen doen we graag in Feestcafé de Kneus, EKKO en Soia. En in de zomer gaan we naar de leukste festivals zoals Soenda Festival en Central Park Festival.

Lachend verdiend!

Bij Hot Networkz Utrecht kom je niet alleen voor je werk. Je komt voor een gezellige tijd, je komt om wat te leren en om je salaris lachend bij elkaar te verdienen.