Filter resultaten
Alle vacatures

Hot Networkz Groningen

De best betalende bijbaan van Groningen vind je bij Hot Networkz. Bij ons verdien je namelijk gemiddeld €100,- per dag, omdat je al snel meer verdient dan het minimumloon.

Perfecte combinatie met je studie!

Onze bijbanen zijn perfect te combineren met je studie, omdat je zowel parttime als fulltime aan de slag kan en wij met flexibele roosters werken. Dit betekent dat je elke week zelf bepaalt welke dagen jij aan het werk gaat.

Boost je CV!

Wij werken met studenten en scholieren van verschillende opleidingen en scholen. Bij ons werken studenten van opleidingen op het Noordepoort College, Hanze Hogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen. Je opleidingsniveau is niet van belang, zolang je bijdraagt aan onze gezellige sfeer. Met het Traineeship waarin wij je trainingen geven, persoonlijke begeleiding geven en je certificaten kan verdienen maken wij je succesvol en boost je jouw CV.

Top Sfeer!

De bijbaan waarbij een gezellige sfeer zeer belangrijk is en daarom organiseren wij regelmatig bedrijfsuitjes, borrels en stapavonden. Stappen doen we graag in de kroegen zoals Chupitos, Wolters en Wolthers, maar natuurlijk ook de discotheek Enzo. En in de zomer gaan we naar de leukste festivals zoals Paradigm Festival en Nazomeren.

Lachend verdiend!

Bij Hot Networkz Groningen kom je niet alleen voor je werk, je komt voor een gezellige tijd, je komt om wat te leren en om je salaris lachend bij elkaar te verdienen.

Benieuwd hoe een dag werken bij Hot Networkz Groningen er uit ziet? Check de video hieronder!