Filter resultaten
Alle vacatures

Hot Networkz Eindhoven

De best betalende bijbaan van Eindhoven vind je bij Hot Networkz. Bij ons verdien je namelijk gemiddeld €100,- per dag, omdat je al snel meer verdient dan het minimumloon.

Perfecte combinatie met je studie!

Onze bijbanen zijn perfect te combineren met je studie, omdat je zowel parttime als fulltime aan de slag kan en wij met flexibele roosters werken. Dit betekent dat je elke week zelf bepaalt welke dagen jij aan het werk gaat.

Boost je CV!

Wij werken met studenten en scholieren van verschillende opleidingen en scholen. Bij ons werken studenten van opleidingen op het Summa College, Fontys en de TU Eindhoven. Je opleidingsniveau is niet van belang, zolang je bijdraagt aan onze gezellige sfeer. Met het Traineeship waarin wij je trainingen geven, persoonlijke begeleiding geven en je certificaten kan verdienen maken wij je succesvol en boost je jouw CV.

Top Sfeer!

De bijbaan waarbij een gezellige sfeer zeer belangrijk is en daarom organiseren wij regelmatig bedrijfsuitjes, borrels en stapavonden. Stappen doen we graag in de Villa Fiesta, Feestfabriek en De Borrelbar. En in de zomer gaan we naar de leukste festivals zoals bijvoorbeeld Supersized Kingsday.

Lachend verdiend!

Bij Hot Networkz Eindhoven kom je niet alleen voor je werk, je komt voor een gezellige tijd, je komt om wat te leren en om je salaris lachend bij elkaar te verdienen.