Filter resultaten
Alle vacatures

Hot Networkz Breda

De best betalende bijbaan van Breda vind je bij Hot Networkz. Bij ons verdien je namelijk gemiddeld €100,- per dag, omdat je al snel meer verdient dan het minimumloon.

Perfecte combinatie met je studie!

Onze bijbanen zijn perfect te combineren met je studie, omdat je zowel parttime als fulltime aan de slag kan en wij met flexibele roosters werken. Dit betekent dat je elke week zelf bepaalt welke dagen jij aan het werk gaat.

Boost je CV!

Wij werken met studenten en scholieren van verschillende opleidingen en scholen in en rondom Breda, zoals Avans Hogeschool en Curio. Je opleidingsniveau is niet van belang, zolang je bijdraagt aan onze gezellige sfeer. Met het Traineeship waarin wij je trainingen geven, persoonlijke begeleiding geven en je certificaten kan verdienen maken wij je succesvol en boost je jouw CV.

Top Sfeer!

Wanneer je bij Hot Networkz Breda werkt kom je in een leuk en gezellig team terecht! Er worden leuke feestjes, borrels en stapavonden georganiseerd. Er wordt altijd een feestje gebouwd in de allernieuwste uitgaanssensatie Cue, Café Graanoogst of een dansje gewaagd in Café Peddels waar de DJ een vrolijke, energieke mix van Nederlandstalig, après-ski en dance draait.

Lachend verdiend!

Bij Hot Networkz Breda kom je niet alleen voor je werk, je komt voor een gezellige tijd, je komt om wat te leren en om je salaris lachend bij elkaar te verdienen.