Filter resultaten
Alle vacatures

Hot Networkz Arnhem

Binnenkort opent Hot Networkz een nieuw kantoor in Arnhem.

Wij zijn in Nederland een full service marketingbureau met kantoren door het hele land. Onze opdrachtgevers zijn de grootste krantentitels en loterijen. Hiervoor doen wij de promotie en werven wij nieuwe klanten.

Dit gebeurt voornamelijk door onze Promotors die deze werkzaamheden veelal naast hun studie als bijbaan doen. Door onze opleidingen en doorgroeimogelijkheden te combineren met veel gezelligheid en leuke uitjes maakt dit voor veel jongeren de perfecte bijbaan.

Doorgroeien bij ons kan onder andere naar project of unitmanager, maar ook accountmanager en zelfs directeur. Daarnaast zijn er genoeg succesverhalen van jonge professionals die hun carriere bij Hot Networkz zijn gestart en nu bij andere grote bedrijven werken.

Voor onze nog te openen unit in Arnhem zijn wij op zoek naar management. Je wordt samen met het Regiomanagement verantwoordelijk voor het opbouwen en succesvol maken van deze unit. Is een bovenstaande vacature iets voor jou? Dan komen we graag met je in contact ook als de juiste vacature voor jou er niet tussen staan, maar je een open sollicitatie wilt doen komen we graag met je in contact.