Bijbaan als Promotiemedewerker in een museum of dierenpark

Als Promotiemedewerker in een museum of dierenpark:

 • Werf je nieuwe deelnemers voor onze opdrachtgever;
 • Werk je in een museum of dierenpark;
 • Verdien je tussen de €80 en €250 per dag;
 • Bepaal jij je eigen rooster;
 • Behaal je certificaten in ons Traineeship.

Als Promotiemedewerker werk jij in een museum of dierenpark voor onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever is één van de grootste Loterijen van Nederland. Op verschillende locaties werf jij nieuwe deelnemers onder de bezoekers. Met zijn deelname steunt de klant de locatie en als dank geeft de locatie bijvoorbeeld een korting aan de klant.

Dit doe je natuurlijk niet alleen, je werkt altijd samen met één van jouw collega’s. In het begin sta je natuurlijk met een ervaren collega die je wegwijs maakt in het vak. Daarnaast krijg je verschillende trainingen in zowel sales als communicatie. Hiermee verdien je certificaten welke weer goed staan op jouw CV! Mocht meer vragen hebben check dan de veelgestelde vragen onderaan de pagina.

Wat wij bieden:

 • Flexibele en afwisselende werkdagen;
 • De ideale parttime bijbaan;
 • Je eigen rooster bepalen en dus tijd genoeg over houden voor je studie;
 • Een Traineeship met te behalen certificaten en verschillende doorgroeimogelijkheden;
 • Een salaris van tussen de €80 en €250 per dag;

Wat wij vragen:

 • Minimale leeftijd is 18 jaar.
 • Sociaal en communicatief vaardig;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

Solliciteren

Klaar voor een de ideale bijbaan als promotiemedewerker? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de werktijden?
Wij hebben diensten die in de ochtend beginnen en diensten die in de middag beginnen. Je wordt dan in de ochtend of middag verwacht op ons kantoor en vertrekt vanaf daar naar locatie waar je 5 tot 6 uur werkt. Wanneer de dienst precies begint is afhankelijk van het project en de locatie.
Hoe is het salaris opgebouwd?
Hot Networkz werkt met een dagloon dat per sale hoger wordt. Wanneer je ongeveer vijf dagen hebt gewerkt, je het verkopen hebt geleerd en een goede dag hebt verdien je zo €250,- op een dag. Op een mindere dag is dit ongeveer €80,-. Ben je onder de 21, dan kan je alsnog als een 21 jarige verdienen wanneer je jouw target haalt. En mocht je op een dag niks verkopen krijg je het wettelijke uurloon voor jouw leeftijd uitbetaald.
Worden reiskosten vergoed?
Reiskosten die jij voor het werk moet maken worden vergoed. Reiskosten voor het woon-werkverkeer worden niet vergoed
Welke producten ga ik verkopen?
Hot Networkz verkoopt voornamelijk lidmaatschappen voor A-merken kranten en loterijen. Zo werken wij voor bijvoorbeeld Het Algemeen Dagblad, De Volkskrant, De Vrienden Loterij en De Staatsloterij.
Is het mogelijk om thuis te werken?
Nee, wij werken op locaties zoals winkelcentra, evenementen en beurzen. Het is daarom niet mogelijk om thuis te werken. Overigens houden wij ons aan alle door het RIVM voorgeschreven maatregelen zodat we een veilige werkplek voor onze medewerkers creëren.
Op welke locaties zijn jullie gevestigd?
Bekijk hiervoor deze landkaart
Kan het kennismakingsgesprek online?
In uitzonderlijke gevallen doen we een kennismaking online. Maar juist door bij ons op kantoor langs te komen weet je wat voor sfeer er op het werk hangt, vooral daarom doen we onze kennismakingen lekker op ons kantoor.